Nieuws

Praten over Klimaatverandering

Morgen om 14 uur, Bazaar of Ideas, Hoefkade 9: Praten over Klimaatverandering: hoe krijg je maximale invloed. Deze bijeenkomst is gratis en bedoeld voor alle niveaus aan ervaring met actievoeren en klimaatverandering.

In de klimaatbeweging wil men met acties en andere activiteiten zoveel mogelijk invloed uitoefenen op bijvoorbeeld de politiek en de maatschappij, om zo een echte bijdrage te kunnen leveren aan het tegengaan van klimaatverandering. Hoe kun je maximaal resultaat van je inspanningen behalen? Daarover praten we tijdens deze bijeenkomst, die georganiseerd wordt in samenwerking met SlowTalk.

Den Haag Fossielvrij heeft de afgelopen 2 jaar veel grote en kleine acties georganiseerd. Tevens droeg de burgerbeweging bij aan de totstandkoming van het Haags Klimaatpact, een niet eerder vertoonde krachtenbundeling van politieke partijen om echt werk te maken van het tegengaan van klimaatverandering.

 

Playlist met interviewtjes met de gespreksfacilitator van SlowTalk, Hugo, en met deelnemers aan voorgaande edities van Praten over Klimaatverandering (link naar YouTube).