Archief

Onveiligheidsregio Groningen: kom langs en toon solidariteit

Groningers leven al jaren in onveiligheid en onzekerheid. Hun problemen laten zich niet oplossen met pappen en nathouden door de overheid. Gasbevingen blijven plaatsvinden, twee weken geleden nog één met een kracht van 3,4.

De provincie blijft strijden voor rechtvaardigheid. Aanstaande woensdag, 5 juni, komen de “OnveiligheidsRegio” en de Groningen Bodem Beweging naar Den Haag om in een ludieke actie zelf een loket te openen en een tentenkamp op te zetten voor gedupeerde Groningers.

Kom langs om de Groningers te laten zien dat ze er niet alleen voor staan, of neem contact op als je meer wilt doen voor deze actie.

De actie is de hele dag, de begintijd en precieze locatie worden later bekend gemaakt via Onveiligheidsregio en de Groninger Bodem Beweging.

(Interviewtjes van deze grote actie van Code Rood, vorige zomer. Hier meer interviewtjes.)