Doneren aan Den Haag Fossielvrij

Zingen voor Klimaatburgemeester Krikke Atrium

Vind jij dat Den Haag Fossielvrij goed bezig is? Zou je graag iets doen voor het klimaat, maar heb je zelf geen tijd? Dan kun je ons ook financieel steunen, bijvoorbeeld met een doorlopende machtiging. We zijn een ANBI-stichting.

 

Veel dank, je geld helpt!

Waarom doneren aan Den Haag Fossielvrij?

 

Door invloed uit te oefenen in onze directe omgeving,  maken we het wereldwijde klimaatprobleem behapbaar.  We stimuleren mensen om zich te verenigen en samen hun burgerkracht te ontdekken.

Onze aanpak is doordacht, creatief, sympathiek én bijzonder effectief. 

We voeren druk op

We kiezen betekenisvolle momenten om politici te herinneren aan de urgentie van het klimaatprobleem. Daarbij betrekken we zo veel mogelijk mensen op een plezierige manier.

We ontmaskeren

Shell en andere fossiele bedrijven zorgen dat ze overal invloed uitoefenen. Wij laten zien waar ze dat doen, en hoe. Bijvoorbeeld in het onderwijs en de Haagse gemeentepolitiek.

Maja Brouwer (17) smeekt de raadsleden om voor haar toekomst te zorgen

We confronteren

Gemeente Den Haag wil in 2030 klimaatneutraal zijn, maar haalt ook fossiele bedrijven naar de stad. Wij leggen de vinger op de zere plek.

Hoe kun je doneren aan Den Haag Fossielvrij?

Een donatie kan rechtstreekst op onze bankrekening. We zijn een ANBI-stichting. Je donatie is aftrekbaar van de belasting. Doneer je voor een speciaal project, zoals de aankoop van Eneco? Vermeld dat project dan in de omschrijving.

Hartelijk dank, je geld helpt!

QR code voor GEEF donatie