Doneren aan Den Haag Fossielvrij

Zingen voor Klimaatburgemeester Krikke Atrium

Vind jij dat Den Haag Fossielvrij goed bezig is? Zou je graag iets doen voor het klimaat, maar heb je zelf geen tijd? Dan kun je ons ook financieel steunen, bijvoorbeeld met een doorlopende machtiging via Geef.nl. Je gift is aftrekbaar van de belasting.

Waarom doneren aan Den Haag Fossielvrij?

 

Door invloed uit te oefenen in onze directe omgeving,  maken we het wereldwijde klimaatprobleem behapbaar.  We stimuleren mensen om zich te verenigen en samen hun burgerkracht te ontdekken.

Onze aanpak is doordacht, creatief, sympathiek én bijzonder effectief. 

We voeren druk op

We kiezen betekenisvolle momenten om politici te herinneren aan de urgentie van het klimaatprobleem. Daarbij betrekken we zo veel mogelijk mensen op een plezierige manier.

We ontmaskeren

Shell en andere fossiele bedrijven zorgen dat ze overal invloed uitoefenen. Wij laten zien waar ze dat doen, en hoe. Bijvoorbeeld in het onderwijs en de Haagse gemeentepolitiek.

Maja Brouwer (17) smeekt de raadsleden om voor haar toekomst te zorgen

We confronteren

Gemeente Den Haag wil in 2030 klimaatneutraal zijn, maar haalt ook fossiele bedrijven naar de stad. Wij leggen de vinger op de zere plek.

Hoe werkt doneren

Om ons werk zo goed mogelijk te blijven doen, kunnen we jouw financiële steun goed gebruiken! Ga naar onze pagina op Geef.nl om een doorlopende machtiging af te geven of eenmalig te doneren.

Je doneert aan Den Haag Fossielvrij via Fossielvrij NL, op deze manier maken we gebruik van de ANBI-status van Fossielvrij NL en kun jij je schenkingen(en) aftrekken bij je belastingaangifte.

Vragen over doneren? Stuur ons een berichtje op 070fossilfree@gmail.com