Sluit je aan bij Den Haag Fossielvrij

Geïnteresseerd in onze doelen en werkwijzen?  Lees hier over burgerbeweging Den Haag Fossielvrij

Word vrijwilliger bij Den Haag Fossielvrij

Den Haag Fossielvrij is op zoek naar vrijwilligers voor de functies campaigner, webprogrammeur, redactieassistent en contentmanager

De campaigner bedenkt en coördineert online en offline acties.

De webprogrammeur bouwt en onderhoudt de sites die onder het beheer van DHFV vallen. Een vereiste hiervoor is een gedegen kennis van WordPress, liefst aangevuld met kennis van JavaScript, CSS, HTML en Templating. Kennis van andere software om websites mee te bouwen is welkom.

De redactieassistent en contentmanager plaatsen in overleg content, tekst en (audio)visuals, op onze sociale media.

Wij zoeken enthousiaste communicatieve denkers en doeners met een groen hart die willen bijdragen aan een gezond fossielvrij klimaat.

Voor contact:    Dick van der Toorn   dick@denhaagfossielvrij.nl

Kom naar onze acties

We organiseren kleine instant-acties. En grote evenementen waarbij we zo veel mogelijk mensen betrekken. Volg ons op Facebook, Twitter en MeetUp. Of houd deze site in de gaten.

Zing voor het Klimaat

“And do it now, now, now!” Zingen voor het klimaat is een van de prettigste manieren om te strijden tegen klimaatontwrichting. Meld je aan voor een repetitie van Klimaatkoor 070.

Doneer

Wij zijn een burgerbeweging met een minimaal budget. Help ons om zoveel mogelijk mensen op de been te brengen voor het klimaat. Hoe luider onze stem, hoe meer impact onze acties hebben.