Sluit je aan bij Den Haag Fossielvrij

Iedereen is meer dan welkom om zich bij ons aan te sluiten! Volg ons op social media, kom langs bij het Klimaatcafé, kom naar onze open vergaderingen, doe mee met onze acties of maak ons blij met een kleine donatie.

Meer over onze doelen en werkwijzen lees je op de pagina Over burgerbeweging Den Haag Fossielvrij

Elke vrijdag Klimaatcafé

Waarom zou je in je eentje thuis aan je klimaat- en duurzaamheidsproject werken? Neem je laptop mee en schuif gezellig aan bij het Klimaatcafé in Grand Café Utopie. Elke vrijdag vanaf 12 uur!

Onder het genot van fossielvrije wandverwarming en goede koffie, werken we ieder samen aan ons eigen project. Kruisbestuiving en inspiratie gegarandeerd!

Iedereen welkom! Ook voor een borrel aan het eind van de werkdag.

Open vergaderingen

Elke twee weken vergaderen we bij Vrijplaats Utopie. Na de vergadering drinken we nog wat. De vergaderingen zijn wel echte ver-ga-de-ring-en. Even ongedwongen kennismaken gaat beter bij het Klimaatcafé. 

Kom naar onze acties

We organiseren kleine instant-acties. En grote evenementen waarbij we zo veel mogelijk mensen betrekken. Volg ons op Facebook, Twitter en MeetUp. Of houd deze site in de gaten.

Zing voor het Klimaat

“And do it now, now, now!” Zingen voor het klimaat is een van de prettigste manieren om te strijden tegen klimaatontwrichting. Meld je aan voor een repetitie van Klimaatkoor 070.

Doneer

Wij zijn een burgerbeweging met een minimaal budget. Help ons om zoveel mogelijk mensen op de been te brengen voor het klimaat. Hoe luider onze stem, hoe meer impact onze acties hebben.