Archief

Praten over Klimaatverandering

Morgen om 14 uur, Bazaar of Ideas, Hoefkade 9: Praten over Klimaatverandering: jezelf niet verliezen. Deze bijeenkomst is gratis en bedoeld voor alle niveaus aan ervaring met actievoeren en klimaatverandering. Praten over Klimaatverandering wordt georganiseerd door Den Haag Fossielvrij en SlowTalk.

Mede-organisator Martijn vertelt over het gekozen thema:
“Ik hoop dat ‘jezelf niet verliezen’ niet te zwaar klinkt. Voor mij is dit thema breder dan de klimaatbeweging: ik denk dat waar je je ook begeeft, je óók aan jezelf vast wilt houden. Dit thema werd bedacht bij de vorige Praten over Klimaatverandering. Ik moest toen denken aan dit artikel over Code Rood. Daarin beschrijft ‘Maarten’ een dilemma: hij staat achter de actie, maar vindt het toch moeilijk eraan mee te doen.”

Mocht je nog steeds twijfelen te komen, kijk dan ook onderstaande interviewtje van Inge met Martijn, waarin hij uitlegt dat Den Haag Fossielvrij je er echt bij wil hebben. En bekijk deze playlist met meer interviewtjes over Praten over Klimaatverandering.